perjantai 19. elokuuta 2011

and i was like what the fuck

Mulla nyt on menny ihan päin persettä. Paino ei liiku mihinkää, se on tasan tarkkaa aina siihen mihin sen jätän. Tän päivän saldo on kaks kinkkuvoileipää, kaks juustovoileipää, kaks appelsiinia ja sitten ihan vitusti karkkia ja sipsiäkin vähäisen. Ei mitään kunnon ruokaa, ei sillä että sitä tarvisin, vaan nyt oksettaa ku melkee tyhjää mahaa hirvee kasa kaikkee skeidaa. Ahistaa ja sattuu päähän.

Mä en oo liikkunu täl viikol muutaku liikassa, lentopalloa ja tennistä. Oon ollu kipee koko viikon, lukioo silti käyny tunnollisesti ja tehny kaikki läksyt, pitäny yhteyttä kavereihin niinku täydellinen ihminen, syöny hyvin niinku normaalit ihmiset, ollu täydellinen tytär ja ollut ajoissa koulussa. Yks täydellisyys multa vaan puuttuu, ja se on laihuus. Ainiin, en osaa ranskaa.

Nyt kun kello on 00:00 voisin mennä kohta nukkumaan, kuhan ensin pesen meikit lapsellisilta kasvoiltani, itken pari kyyneltä ja sitten menen nukkumaan. Huomenna voisi olla parempi päivä, ehkä onkin. En tiedä. Sen näkee huomenna.

Lilja



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti